Kategorier

Våra Ashtangayogaklasser

Ashtanga yoga Mysore
Mysore style är att göra yogarörelserna i egen takt och att följa sitt egna andetag. Läraren finns till hjälp för individuella justeringar och för att få dig att komma vidare i ditt yoga utövande. Mysore är ett underbart sätt att börja yoga då vi hela tiden kan anpassa och modifiera.
Varje elev får individuell hjälp att komma vidare i sin yogautövning i sin egen takt. Det går utmärkt att komma på denna klass som nybörjare då detta är det lättaste sättet att lära sig Ashtanga yoga på.
När vi har skrivit drop in på schemat betyder det att du kommer när du vill och börjar när du vill.

Ashtanga yoga ledd klass
På denna klass leder läraren klassen. Vanligtvis leder vi till Janu sirsasana samt avslutande. Du som kan ställningarna efter fortsätter i egen takt så långt som du gör.
På ledd klalss folkuserar vi mycket på början av de olika asanas, på flöde, andning, diciplin och lekfullhet. Du behöver inga förkunskaper det enda som behövs är viljan att lära dig och respekten för att möta din kropp och dig själv där du är. Yogan stärker din kropp och gör den smidigare, det är en träningsform för både kropp och själ. 

Ashtanga nybörjare steg 1
Denna klass är nybörjarinriktad och vänder sig till dig som aldrig tränat Yoga tidigare eller har lite erfarenhet. Vi kommer långsamt och grundligt att gå igenom delar av den första serien, med solhälsning A och B, de flesta stående samt några av de sittande positionerna.

Ashtanga nybörjare steg 2
Denna yogaklass är för dig som har viss erfarenhet av yoga sedan tidigare eller har gått nybörjare steg 1. Vi arbetar vidare med grunderna; andning, rörelser och fokus. Vi lägger till flera positioner och tempot är lite högre. Vi gör alla stående och går vidare i de sittande positionerna. Vi tittar även närmare på de avslutande rörelserna. Efter denna kurs har du fått verktygen att så småningom kunna praktisera på egen hand eller gå vidare i en Mysore klass.

Ashtanga för stela män
Är du kille man herre och vill lära dig att yoga? Då är denna klass för dig. Kanske är du löparstel crossfitstel bara stel eller så vill du lära dig yoga i en klass speciellt anpassad för killar! Bygg upp styrka och smidighet i ett dynamisk ashtangayoga flöde. Passar alla nivåer – nybörjare eller du som har provat yoga tidigare.