AnnaYoga

Man måste inte vara vig eller ung för att börja med yoga! Även du som känner dig stel eller otränad kan ha stor nytta av att sträcka ut kroppen. Yogan vi praktiserar heter Ashtanga Vinyasa Yoga. Yogan anpassas för varje individ då vi har alla olika förutsättningar och man börjar där man är.

Vårens yogaklasser

Broby

Preliminärt se shemat ut enligt nedan.

Torsdagar 18-19.15 – Ashtanga Vinyasa yoga, Nybörjare/fortsättare

prel start 1 februari- Denna kurs är både för dig som har viss erfarenhet av yoga sedan tidigare eller för dig som är ny.

Vi arbetar med grunderna; andning, rörelser och fokus. De första gångerna kommer vi grundligt att gå igenom delar av den första serien, med solhälsning A och B, de flesta stående samt några av de sittande positionerna. Så småningom lägger vi till flera positioner och tempot blir lite högre. Vi tittar även närmare på de avslutande rörelserna. Denna klass är ledd och anpassas individuellt. Gruppen kommer att vara max 12 personer, för att på bästa sätt anpassa positionerna efter var och ens personliga förutsättningar.
Efter denna kurs har du fått verktygen att så småningom kunna praktisera på egen hand eller gå vidare i en Mysore klass.

Söndagar 09-10.00 – Ashtanga Vinyasa Yoga, Mysore style samt blandad nivå

Prel start 4 februari – Denna yogakurs är för dig som har gjort yoga tidigare eller redan tränar yoga. Men även nybörjare är välkomna!
På den här kursen kommer vi att sträva mot att praktisera enligt Mysore Style, det traditionella sättet att utöva ashtanga vinyasa yoga på. Mysore style är att göra yogarörelserna i egen takt och att följa sitt egna andetag. Läraren finns till hjälp för individuella justeringar och för att få dig att komma vidare i ditt yoga utövande. Klasserna kommer att vara ledda för sedan övergå i en Mysore vartefter man är mogen. Varje elev får individuell hjälp att komma vidare i sin yogautövning i sin egen takt. Efter avslutad kurs är målet att du kan alla de stående rörelserna och en bit in i de sittande. Denna kurs är även för dig som redan har en praktik och vill fördjupa den.

Glimåkra i samarbete med Göinge träningscenter:

Lördagar 09.30-10.30 Ashtanga Vinyasa yoga, blandad grupp
Blandad grupp – denna klass är i Glimåkra och för dig som tränar på Göinge Träningscenter eller har löst ett Yogakort.

För ev. ändringar i schemat eller extra klasser, håll utkik på facebooksidan.a
Vi håller till i Brobygården i Broby, norr om Kristianstad Vägbeskrivning till Broby HÄR

735126_10151520416437372_273888617_n1450338_568982566549152_1167119402_n

Annonser

2 thoughts on “Vårens yogaklasser – Ashtanga Vinyasa

 1. Malena Östergren Arvidsson skriver:

  Hej Anna, jag är intresserad av att börja din yogakurs i vår (jag tar gärna även med mig min make) Hör gärna av dig om tidpunkt för kursstart (fann ingen e-post på sidan). /Malena

  1. annaYoga skriver:

   Malena
   Du/Ni är varmt välkomna!
   Jag hör av mig så snart det är klart med startdatum. Vad härligt att ni vill gå tillsammans!

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: