ASHTANGAYOGA KLASSER

Vi erbjuder flera olika yogaklasser, både för dig som är helt ny yogautövare som för dig som är erfaren yogi. Vår filosofi är att det finns yoga för alla, man behöver bara vara nyfiken att lära och utforska. Läs mer om olika klasser nedan.

Ashtangayoga Mysore

Ashtangayoga Mysore är att göra yogarörelserna i egen takt och att följa sitt egna andetag. Läraren finns till hjälp för individuella justeringar och för att få dig att komma vidare i ditt yoga utövande. Mysore är ett underbart sätt att börja yoga då vi hela tiden kan anpassa och modifiera.
Varje elev får individuell hjälp att komma vidare i sin yogautövning i sin egen takt. Du kan vara ny och gå på Mysore, prata med läraren innan.

Ashtangayoga Ledd klass

På denna klass leder läraren klassen. Vanligtvis leder vi till Janu sirsasana samt avslutande. Du som kan ställningarna efter kan fortsätta i egen takt så långt som du gör. Vi följer ordningen med vinyasans flöde, andning, diciplin och lekfullhet. Du behöver inga förkunskaper det enda som behövs är viljan att lära dig och respekten för att möta din kropp och dig själv där du är. Du bör ha gått på yoga innan du går på ledd klass

Ashtangayoga Nybörjare 1

Denna klass är nybörjarinriktad och vänder sig till dig som aldrig tränat Yoga tidigare eller har lite erfarenhet. Vi kommer långsamt och grundligt att gå igenom delar av den första serien, med solhälsning A och B, de flesta stående samt några av de sittande positionerna. När du har gått denna är du redo för steg 2 eller prova på Mysore.

Ashtangayoga Nybörjare 2

Ashtangayoga Nybörjare steg 2 är för dig som har viss erfarenhet av yoga sedan tidigare eller har gått nybörjare steg 1. Vi arbetar vidare med grunderna; andning, ställningar och fokus. Vi lägger till flera positioner och tempot är lite högre. Vi gör alla stående och går vidare i de sittande positionerna och avslutningen.

Ashtangayoga stela män

Är du kille man herre och vill lära dig att yoga? Då är denna klass för dig. Kanske är du löparstel crossfitstel bara stel eller så vill du lära dig yoga i en klass speciellt anpassad för killar! Bygg upp styrka och smidighet i ett dynamisk ashtangayoga flöde. Passar alla nivåer – nybörjare eller du som har provat yoga tidigare.

Vi vill dela yogans fantastiska verktyg med dig!