AnnaYoga

Man måste inte vara vig eller ung för att börja med yoga! Även du som känner dig stel eller otränad kan ha stor nytta av att sträcka ut kroppen. Yogan vi praktiserar heter Ashtanga Vinyasa Yoga. Yogan anpassas för varje individ då vi har alla olika förutsättningar och man börjar där man är.

En lärare är alltid en elev i första hand. Nu har jag yogat regelbundigt i flera månader och gått på mysoreklass för Ann ett par månader. Yogan imorse var fantastisk och jag lär mig så mycket hela tiden. Idag kom jag ihåg alla rörelserna. Kan ju låta som en självklarhet att jag borde göra det… men jag har liksom sista tiden fastnat i att vara mer lärare och mindre elev. Så när man står där på mattan i sitt egna fokus kan det räcka med den minsta tanken på annat håll eller att man tittar på någon annan i rummet så är man lost. Jag känner just nu en enorm tacksamhet för yogan och vill helst åka till en shala varje morgon. Varje yogastund är så himla unik med olika upplevelser på olika plan varje gång. En annan detalj är att när jag yogade med Viktor i magen modifierade jag vissa rörelser som jag sedan fastnade i som jag glömde korrigera tillbaka. Nu kommer de tillbaka på rätt sätt igen. Jag har också haft ett mentalt hinder i min lotus där jag ”varit rädd” för att stuka fotlederna ( har gjort det ordentligt efter en klass för länge sen) men nu sitter lotusen djupare för varje gång och det är sååå skönt. Hade lite problem/spärr i mina dropbacks idag. Ann, min lärare förklarade att jag borde klara dem själv och att spärren sitter i att andningen inte är med helt ( = rädsla kanske?) glad att hon täbker att jag skulle kunna klara dem själv iallafall. Öva öva öva

Do your practice an all is coming 🙏

Här kommer en bild som mötte mig efter klassen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: