AnnaYoga

Man måste inte vara vig eller ung för att börja med yoga! Även du som känner dig stel eller otränad kan ha stor nytta av att sträcka ut kroppen. Yogan vi praktiserar heter Ashtanga Vinyasa Yoga. Yogan anpassas för varje individ då vi har alla olika förutsättningar och man börjar där man är.

Nu har jag gått 6 veckor på mysoreklass i Åhus hos duktiga Ann Svärdfelt (Tack Ann för uppmuntran och pepp och adjustmants 🙏) förra veckan fick jag assist i Garbha pindasana med uppmuntran att jag skulle klara den. Fick in halva högerarmen och pepp i att vi tar den övningen 2018. Tidigare i veckan hade jag inga korta byxor så jag fick nöja mig med handen. Men så IDAG så gjorde jag det! Med hjälp gick båda armarna Igenom hela vägen så att jag kunde hålla runt öronen. Jag är imponerad trodde ALDRIG att jag skulle kunna. På detta följde helt okej och godkänd dropbacks med hälar kvar! Älskar dropbacks 💜. Dagens practice avslutades dock lite abrupt med magproblem men vad gör väl det när man klarar asana man längtat efter. Och just det djup skön supta kurmasana och halvvägs in i marishyasana D ska också räknas upp idag och alla andra sköna rörelser så klart..

Känns lovely att avsluta 2017 med ashtangamorgon eller nåja en morgon kvar. Imorgon blir det yoga igen.

En liten summering av 2017 kommer imorgon. Snart är det nytt år och det ska bli härligt och lite skönt att lämna 2017s jobbiga år bakom mig.

Har ingen bild på mig själv i Garbha pindasana. Vill du se hur den ser ut kika här:

Annonser

Kategorier: Yoga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: