AnnaYoga

Man måste inte vara vig eller ung för att börja med yoga! Även du som känner dig stel eller otränad kan ha stor nytta av att sträcka ut kroppen. Yogan vi praktiserar heter Ashtanga Vinyasa Yoga. Yogan anpassas för varje individ då vi har alla olika förutsättningar och man börjar där man är.

Det går upp och ner med känslan i kroppen. En sak kan jag dock konstatera. Bästa receptet (för mig) är att aldrig sluta ”träna” eller röra på mig. För ett par år sedan gav jag mig själv en mission att rätt och bäst träning ska vara lika med att aldrig sluta träna och att det inte går att träna för mycket. Du kan däremot vila för lite. ❤ Jag tycker själv att jag är ganska bra på det där med att blanda träning och att göra den på olika sätt. Min vision i yoga och träning är ett minimum om 6 dagar i veckan. Detta är något jag hållt fast vid i ett par år nu med undantag för lite operationer och så… någon skulle säkert säga och säger för den delen, ”du tar väl det lugnt ” ”är det så bra det där” osv. Men faktum är att jag har aldrig varit mer medveten och starkare än nu. Lite skrytigt så har jag i veckan gjort 4 ashtangapass ett frisimpass 1200m och 1 styrketräningspass 1 cardio/styrke intervallpass. Men med dettta ”skryt” sagt har träningarna ej varit 100 % intensiva men de har hjälpt mig att må bättre. Det enda jag saknar just nu är att få krypa in i våtdräkten och swimrunna. Hoppas på att jag snart även kan klara att springa lite ( ok 2 km på löpbandet häromdagen ) .

Imorgon blir det återhämtning med skogspromenad och på söndag ska jag göra morgonyoga och pranayama igen.

Ps. Vill du yoga så har jag drop in platser på söndag kl. 09.00 i Broby

Namaste

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: