AnnaYoga

Man måste inte vara vig eller ung för att börja med yoga! Även du som känner dig stel eller otränad kan ha stor nytta av att sträcka ut kroppen. Yogan vi praktiserar heter Ashtanga Vinyasa Yoga. Yogan anpassas för varje individ då vi har alla olika förutsättningar och man börjar där man är.

Det blev snabbt fullbokat på torsdagarna så därför har jag nu valt att göra två klasser istället! Den ena gruppen träffas 18-19.15 och den andra 19.30-20.45 start blir 16/2. Detta gör att det nu finns ett par lediga platser i båda grupperna, så sprid gärna om du vet någon som vill börja. Finns också 3 platser kvar på söndagar start nästa helg, sönd. 29/1 16.30-18.00.

Varje klass är 12 gånger, din investering är 1440:- (möjlighet till betalning på två tillfällen finns)

Maila mig om du vill boka på: bhaginii@gmail.com

En annan ändring och nyhet är att jag håller på att starta upp yogan i eget företag. Jag kommer att sköta all administration genom AnnaYoga. Vi fortsätter att vara i den mysiga lokalen, Brobygården så inget blir annorlunda för er. Bara att kallelse och faktura/kvitto kommer från mig istället.

Ser fram emot det!

Annonser

Kategorier: Yoga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: