AnnaYoga

Man måste inte vara vig eller ung för att börja med yoga! Även du som känner dig stel eller otränad kan ha stor nytta av att sträcka ut kroppen. Yogan vi praktiserar heter Ashtanga Vinyasa Yoga. Yogan anpassas för varje individ då vi har alla olika förutsättningar och man börjar där man är.

Vilket härligt yogaår vi fick, nya som gamla elever. Det är alltid lika stimulerande att få undervisa och mötas på yogamattan!
Vi håller nu ett uppehåll under december och inledande del av januari. Jag har som några vet gjort en operation alldeles nyligen. Jag opererade bort ett ruskigt stort myom inkl hela livmodern som togs bort. Operationen gick jättebra och kanske jag skriver mer om detta en annan gång. Det är nu ordinerad vila i 4 ( 6) veckor som gäller… hrm inte lätt. Jag har svårt att hålla mig stilla och går ett par promenader varje dag, tränar pranayama (andning) och bäckenbottenträning. Fantastiskt att de första övningarna sjukgymnasten ordinerade var andas in djupt och hela vägen ner i magen och andas sedan ut långsamt samtidigt som du drar in magen = YOGA

Jag har roat mig med att uppdatera hemsidan och denna blogg, vad tycks? Tänkte att jag ska försöka vara lite mer aktiv och skriva oftare. Blir kanske lite blandat av både yoga och annat. Imorgon ska jag rulla ut mattan och börja försiktigt igen.
Do your practice and all is coming.

ashtanga-yoga-broby

Namaste

Annonser

2 reaktioner på ”Tack alla underbara yogisar och I´m back i bloggvärlden

 1. Nina skriver:

  Åååh jaaa, skriv skriv ❤️ och sköt om dej!

  1. annaYoga skriver:

   Tack för peppen till det
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: