AnnaYoga

Man måste inte vara vig eller ung för att börja med yoga! Även du som känner dig stel eller otränad kan ha stor nytta av att sträcka ut kroppen. Yogan vi praktiserar heter Ashtanga Vinyasa Yoga. Yogan anpassas för varje individ då vi har alla olika förutsättningar och man börjar där man är.

Det har hänt så mycket så mycket. Allt är mitt i livet kan man ju säga.
Vi har för en månad sedan flyttat! Det var helt enkelt dags för en förändring i livet. Känns som att en massa pusselbitar faller på plats.
Efterfrågan på yogan är just nu stor, Otroligt roligt! From med veckan efter påsk har jag fyra klasser igång i veckan. Tre av dem alldeles nära där vi nu bor (Broby) en klass är i Immeln.
Det är en stor lycka och ynnest att få undervisa. Jag är väldigt tacksam! En stor dröm som har gått i uppfyllelse.
Lilleman har hunnit bli två år..
Min egna practice kommer och går.. lite som den kanske alltid har gjort. Eftersom jag är en morgonyogi så är det inte så ofta som jag skulle önska. Med morgon pratar vi att stå på mattan senast halvsex, helst fem…
Men nu när ljuset kommer så ska vi väl kunna få till det.

Jag har kontinuerligt gått hos min kiropraktor som har en bestämd åsikt på vad min kropp ska och inte ska göra… På hennes inrådan tränar jag mycket styrketräning som komplement till yogan. Måste erkänna att jag tycker det är en riktig kick att gymträna. Dessutom mår mina asana bra av det.

Idag har jag aktiverat min facebooksida. Gå gärna in och gilla om du har lust.
Dagens inlägg får avslutas av en härlig promenadbild från i söndags.
Bild
Om shanti

Annonser

En reaktion på ”Livet som krockade med att ”hinna för mycket”

  1. Alex skriver:

    Åh, anna! Allt faller på plats. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: