AnnaYoga

Man måste inte vara vig eller ung för att börja med yoga! Även du som känner dig stel eller otränad kan ha stor nytta av att sträcka ut kroppen. Yogan vi praktiserar heter Ashtanga Vinyasa Yoga. Yogan anpassas för varje individ då vi har alla olika förutsättningar och man börjar där man är.

Åh vad jag längtar efter att gå på shala och Mysore träning . Och när jag ändå är igång så längtar jag efter Indien också. Tacksam är jag främst över livet och över mun familj som låter mig göra min yogaresa. TACK! Har precis kommit hem från min söndagsklass. Det är så roligt, jag älskar att undervisa och hoppas kunna öka på det i veckorna. Jag tycker det känns bättre för varje söndag och nu börjar jag kunna gå runt mer enskilt och behöver inte visa alla Asana hela tiden. Är man helt ny yogi kan jag tycka att man måste visa en del. Jag studerar för fullt en bok som jag verkligen kan rekommendera – den heter ‘YOGA The Art of adjusting’ en mycket bra bok som visar massor med just adjusting, om man ska när man ska och hur man ska assistera. Kan varmt rekommendera den. Nu yogite och TVmys med mannen. Ps. På min påse står det ”compassion must awaken in ourselves”
Om Shanti

20120401-205114.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: