AnnaYoga

Man måste inte vara vig eller ung för att börja med yoga! Även du som känner dig stel eller otränad kan ha stor nytta av att sträcka ut kroppen. Yogan vi praktiserar heter Ashtanga Vinyasa Yoga. Yogan anpassas för varje individ då vi har alla olika förutsättningar och man börjar där man är.

Igår förberedde jag hemmashalan med min matta satte fram en god rökelse. Sonen frågade om han också kunde få gå upp på morgonen med mig. Vi gjorde plats för en matta till.
Men så väcktes jag av dottern mitt i natten, maginfluensa så det blev inte många timmars sömn…
När jag kom hem ikväll fick det bli yoga. För effektivitetens skull så blev det yoga i finkläderna kanske en halvtimme sen var middagen klar.

Namaste

Annonser

2 reaktioner på ”Inte riktigt som jag tänkt mig

  1. Ulrika skriver:

    Hej Anna! Vad härligt det låter med din yogapractice. Du inspirerar verkligen! För egen del blir det fortfarande bara yoga sporadiskt. Har inte kommit in i någon regelbundenhet. Men jag går just nu en ayurvedakurs och jobbbar på olika förändringar för att balansera mig. Finna optimalt med kraft! Kroppen längtar yoga och jag ska faktsikt gensast gå upp och ställa mig på yogamattan för några asanas. Tack! Önskar dig en underbar påsk med sol och mys. kram Ulrika

  2. annika skriver:

    Åh Anna, du fick ändå till det. Glad Påsk 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: