Kategorier
Yogabloggar

Blev ingen yoga

Det blev ingen yoga imorse. Mitt ben har bultat hela natten. Jag vill inte klaga på det det finns verkligen värre saker men eftersom jag knappt kan röra benet utan att det smärtar så får jag nog låta penicillinet verka lite först.

Imorgon kanske

9 svar på ”Blev ingen yoga”

Tack alla.
Jag ska ta det lugnt. Benet är inte bättre så vi har ställt in Köpenhamnsyogan imorgon.
Det är ingen tumör det har jag koll på.
Läkaren bor bredvid oss så jag har full service dagligen då han gulligt tittar till benet varje dag. Är det inte bättre imorgon kommer jag att få medicin för stafilokockor också.
Vila vila.. men det är svårt.
Yoga genom att titta på youtube klipp var ingen dum idé. Och annika din utmaning ska jag ta tag i den hade jag glömt.

Men oj, det lät ont. Intressant det du skriver om andningen. Ja yoga är ju inte bara stunden på mattan ju…utan ett förhållningssätt till livet. Det fick du ju erfara här! Ta hand om dig och vila dig. Gott Nytt år! kram Ulrika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.