AnnaYoga

Man måste inte vara vig eller ung för att börja med yoga! Även du som känner dig stel eller otränad kan ha stor nytta av att sträcka ut kroppen. Yogan vi praktiserar heter Ashtanga Vinyasa Yoga. Yogan anpassas för varje individ då vi har alla olika förutsättningar och man börjar där man är.

A vad tiden gick fort…. Har ej hunnit blogga sista dagarna har bara njutit.

Sol bad och yoga. Ingen vill lamna paradiset, vi tror att vi tillhor har. Har fatt en massa vanner, fran Indien, Cananda, Tyskland, Norge, Irland, Nya Zeeland, England.Vi kommer att sakna allt men langtar sa klart hem oxa klonstigt att vi nu badar och solar och pa sondag sitter i kalla sverige med glogg och firar tredje advent.

Resan hem borjar om 4 timmar da vi lamnar Goa, aker till Goas airport, flyget gar 16.00, en timme forsenat, kollade precis… YES… sedan vantar vi Dehlki 8 timmar innan incheckning till Turkiet. Vantar i Turkiet i 5 timmar. sedan till Kopenhanmn dar vi ar vid halv fem svensk tid. Tag till Kristianstad dar Paps ska hamta oss.

Pappa jag ringer dig fran Kopenhamn!!!

Hejda Indien, vi ses snart igen.

Annonser

En reaktion på ”HEM

  1. annika skriver:

    Tillbaka, visst vill man tillbaka till Indien?! Ha en skön resa hem och välkommen till Sverige igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: