Vegetarisk tandoorigryta med Naanbröd och ingefära

Till middag ikväll lagade jag vegetarisk gryta, mums!
Jag måste skriva ner hur jag gjorde så jag kan göra det igen.

Fräs i olivolja : en liten gul lök och en liten rödlök samt 2 skivade vitlökar.
Lägg i en burk asiatiska wokgrönsaker 
ca 2 dl asiatiska wokstrimlor från anamma gott & grönt
2 msk Röd tandoripasta
1 paket mexikansk salsa från Go green
1 paket krossade tomater
ca 1 dl kokosmjölk
½ dl russin
1 tsk sambal oelek
salt peppar, cayennepeppar efter smak.

Till detta gjorde jag en ingefärs crème fraishe
Serveras med Naan bröd

Det blev ingen yoga idag, det kommer ej att bli det heller.
Helt enkelt en pausdag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.