AnnaYoga

Man måste inte vara vig eller ung för att börja med yoga! Även du som känner dig stel eller otränad kan ha stor nytta av att sträcka ut kroppen. Yogan vi praktiserar heter Ashtanga Vinyasa Yoga. Yogan anpassas för varje individ då vi har alla olika förutsättningar och man börjar där man är.

Nu är det påsklov så jag behövde inte gå upp riktigt lika tidigt som jag brukar. Kvart i sex satt jag på mattan.
Idag gjorde jag en bra fokuserad solhälsnings del samt de stående fram till och med Prasarita Padottanasana D .
Sen gjorde jag två varianter av balansövningarna, vet inte varför jag fick för mig detta kände bara för det så det fick komma. De jag gjorde var vrikshasana och Garudasana Därefter blev det ett par av de sittande sedan låg jag bara kvar på mattan och läste i yoga böcker.
En helt okej morgon!

Santosha

Annonser

2 reaktioner på ”Ny vecka – rutin fortsätter

  1. Nina skriver:

    Ibland kommer asanas till en och då tar man bara emot dem. Precis som det ska vara. Ha en skön yogavecka!

  2. idun skriver:

    Hej,
    walking meditation fungerade verkligen för mig. Jag är inte säker på vart mina tankar ska vara men jag tror det kommer.
    Tack för tipset, det var värdefullt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: