AnnaYoga

Man måste inte vara vig eller ung för att börja med yoga! Även du som känner dig stel eller otränad kan ha stor nytta av att sträcka ut kroppen. Yogan vi praktiserar heter Ashtanga Vinyasa Yoga. Yogan anpassas för varje individ då vi har alla olika förutsättningar och man börjar där man är.

Igår vilade jag på morgonen, var tvungen att sova helt enkelt. Jag gjorde lite solhälsningar och ett par stående på kvällen när jag kom hem.
Idag blev det yoga på morgonen. Mamma kom hit och vi yogade tillsammans,, härligt.
Nu har vi ätit en lång och trevlig frukost tillsammans. Stenugnsbakat surdegsbröd med tahini och groddar. Jag blev precis av med mitt the… mamma hällde just kaffe och mjölk i min thekopp..  hrmm får gå och göra en ny kopp!
Igår fick jag en teckning av min son.
Titta vad fin!

aum

Annonser

3 reaktioner på ”Yogamorgon

 1. Nina skriver:

  Underbar målning! Tål att ramas in!

  Kram!

 2. Åh vilken härlig teckning! 🙂

 3. annaYoga skriver:

  Ja den är så fin!
  Jag ska rama in den. Just nu står den vid min matta så att jag kan se den där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: