Kategorier
ashtanga Vinyasa Personligt Sanskrit Yogabloggar

Sanskrit studier

Det blev ingen morgonyoga imorse. Ikväll har jag pluggat sanskrit i två timmar.
Mitt lexicon uppdateras kontinuerligt.

Om shanti

2 svar på ”Sanskrit studier”

Åh, vet du! Angående Om Yoga-boken så har jag kollat mina vanliga vägar när det gäller att hitta ”omöjliga böcker”, men nu när du påminde mej så slog det mej att den kan finnas hos en leverantör, som vi samarbetar med på mitt jobb. Jag mailade dem precis och hör av mej när jag får besked av dem! Jag har tidigare lyckats hitta utsålda böcker hos dem, så vi håller tummarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.