AnnaYoga

Man måste inte vara vig eller ung för att börja med yoga! Även du som känner dig stel eller otränad kan ha stor nytta av att sträcka ut kroppen. Yogan vi praktiserar heter Ashtanga Vinyasa Yoga. Yogan anpassas för varje individ då vi har alla olika förutsättningar och man börjar där man är.

En mycket meditativ morgon idag!
Strax innan fem tog jag ett ben i taget ur sängen. Kallvatten i ansiktet för att vakna. Tände ljus och lite rökelse på lagom avstånd. Sen var det dags för nässköljning. Luftvägarna blev faktiskt HELT fria idag. All ev. nästäppa försvann fullständigt. Faktum var att jag blev sugen på att fördjupa min andning så det blev en härlig pranayama stund på mattan. nästan 20 minuter. Därefter mediterade jag i 20 minuter gjorde 5 suryanamaskara A och tre B. 10 minuter savasana.

Santosha – Nöjd

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: