AnnaYoga

Man måste inte vara vig eller ung för att börja med yoga! Även du som känner dig stel eller otränad kan ha stor nytta av att sträcka ut kroppen. Yogan vi praktiserar heter Ashtanga Vinyasa Yoga. Yogan anpassas för varje individ då vi har alla olika förutsättningar och man börjar där man är.

Idag gick jag upp tidigt, åh så skönt det var.
Tjugo i sju satt jag på mattan och gjorde en kort meditation.
Sju kom yogisarna för att yoga. Vi började morgonen med en chakrameditation, där vi gick igenom varje chakra i andetagen. Sen blev det pranayama. följt av en härlig asanapractice fram till Bryggan. Vi modifierade bryggan till en halv idag. Avslutning, försökte stå kvar i Salamba Sarvangasana riktigt länge (för att vara jag) 25 andetag. När de andra så småningom gick in i savasana gjorde jag sirsasana samt Balasana. Mamma stannade kvar på frukost, det blev surdegsbröd med tahini och körsbärstomat.
namaste

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: