AnnaYoga

Man måste inte vara vig eller ung för att börja med yoga! Även du som känner dig stel eller otränad kan ha stor nytta av att sträcka ut kroppen. Yogan vi praktiserar heter Ashtanga Vinyasa Yoga. Yogan anpassas för varje individ då vi har alla olika förutsättningar och man börjar där man är.

Det här tänker jag ge min släkt i julklapp!

Utrota fattigdom – ge bort en get i julklapp!

Vet du inte vad du ska köpa i julklapp till dina vänner och släktingar? Har de redan så mycket och önskar sig ingenting?

Du kan ge bort en ovanlig julklapp och samtidigt hjälpa några av världens fattigaste kvinnor och flickor att få ett bättre liv.

Du kan till exempel ge bort en get eller kycklingar. Eller varför inte ge bort en flicktoalett eller by-barnmorska? Du har åtta olika julklappar mot fattigdom att välja mellan. Det har aldrig varit enklare att julhandla! Till varje julklapp får du ett representativt gåvokort du kan ge bort.

Varför ska jag ge bort en julklapp mot fattigdom?
Genom att ge bort presenter mot fattigdom till dina vänner eller familj hjälper du till att göra världen lite rättvisare för framför allt fattiga och utsatta kvinnor och flickor. Samtidigt får du ett ovanligt gåvokort att ge bort och som visar på den typ av arbete som din present gör möjlig.

Ge bort en julklapp mot fattigdom, klicka här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: