AnnaYoga

Man måste inte vara vig eller ung för att börja med yoga! Även du som känner dig stel eller otränad kan ha stor nytta av att sträcka ut kroppen. Yogan vi praktiserar heter Ashtanga Vinyasa Yoga. Yogan anpassas för varje individ då vi har alla olika förutsättningar och man börjar där man är.

Igår blev det ju ingen morgonyoga. Istället åkte jag till Friskis o svettis på kvällen när barnen gympade. Jag var inte med på hela passet utan 35 minuter därefter åkte jag till gympahallen och yogade en stund där, Jag gjorde de sittande i första hand. Det kändes skönt men de andra föräldrarna som satt och tittade på sina barn undrade nog vad jag gjorde….
Imorse gjorde jag solhälsningarna, Skönt med yoga på morgonen idag.
Jag är ledig idag ska med barnen på utflykt.
Imorgon kväll ska jag på paryoga,  ska bli kul.

Namaste

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: