AnnaYoga

Man måste inte vara vig eller ung för att börja med yoga! Även du som känner dig stel eller otränad kan ha stor nytta av att sträcka ut kroppen. Yogan vi praktiserar heter Ashtanga Vinyasa Yoga. Yogan anpassas för varje individ då vi har alla olika förutsättningar och man börjar där man är.

Som min lärare sa i somras, det är inte frågan om när du ska gå upp och träna,imorgon eller nästa vecka.
Utan du går upp och tränar. Alla morgnar är inte bra –  andra är bättre.
Det viktiga är att du går upp och gör någonting på mattan. Jag börjar få in diciplinen. Det som är betydligt svårare är att gå upp på mattan och bara göra lite grann OCH vara nöjd. Jag är inte alltid nöjd.
I fredags hade vi ett helarrangemang på jobbet vilket innebar en arbetsdag på 18 timmar… Jag gav mig själv ledigt. Lördagens träningsfria morgon var fantastisk. Sovmorgon! Igår, söndag gjorde jag solhälsningarna samt första stående Sen ropade familjen att det var frukost. Jag avslutade med huvudståendet i de olika varianterna.
I morse Blev det allvar igen! Fram till Navasana samt avslutning.
Jag längtar efter en shala! Och en lärare!

Namaste

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: